Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het traject?

De looptijd van het op maat samengesteld begeleidingstraject is gemiddeld zes tot negen maanden. In de eerste periode is de intensiteit hoger doordat er gestart wordt met positioneringssessies en workshops. Later in het traject staan coachinssessies centraal die met enige periodiciteit plaatsvinden.

 

Wat is de investering voor het traject?

De bijdrage is afhankelijk van de omvang van het op maat gemaakte programma. Gemiddeld investeert u € 8.000 excl. BTW (bandbreedte: € 6.000 - € 10.000).

Ik doe al veel met bedrijvensponsoring en een vriendenstichting. Is het traject dan zinvol voor mij?

Doordat het traject op maat wordt gemaakt kunnen we de lat zo hoog leggen als u wilt. Uit ervaring blijkt dat ook grotere culturele instellingen veel kunnen groeien in ondernemerschap. En wij helpen ze graag!

Wat zijn de voorwaarden voor deelname?

Deelname is mogelijk als de maker of culturele instelling een duidelijke vraagstelling heeft over het versterken van het cultureel ondernemerschap en de financieringsmix. Daarnaast vragen we op voorhand commitment voor het aan te gane begeleidingstraject.

Welke instellingen doen mee aan Wijzer Werven?

Wijzer Werven heeft de afgelopen jaren al bijna 400 makers en culturele instellingen geholpen. Een selectie van de instellingen vindt op de homepagina. Benieuwd naar de ervaringen van specieke instellingen? Neem dan contact op met het programmabureau, wij geven u graag meer informatie.

Door wie wordt Wijzer Werven georganiseerd?

Wijzer Werven wordt uitgevoerd door het samenwerkingsverband Berenschot, Charistar en Van Dooren Advies.