Wijzer Werven is een initiatief van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Wijzer Werven versterkt ondernemerschap bij culturele instellingen door het aanbieden van een training- en coachingsprogramma.

Wie zijn wij?

Wijzer Werven wordt in opdracht van het ministerie van OCW uitgevoerd door het samenwerkingsverband Berenschot, Charistar en Van Dooren Advies. Wijzer Werven maakt deel uit van de het programma Ondernemerschap Cultuur van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Het traject wordt ingevuld door trainers en coaches die stuk voor stuk een goed verhaal presenteren en zelf dagelijks met hun voeten in de klei staan. Doordat u in het traject een breed palet aan onderwerpen aan de slag gaat, is er een grote kans dat u meerder trainers tijdens het traject tegenkomt.

Opdrachtgever

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) werkt aan een slim, vaardig en creatief Nederland. OCW wil dat iedereen cultuur kan beleven en dat leraren en kunstenaars hun werk kunnen doen.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap ondersteunt ondernemerschap in de culturele sector. Dat gebeurt op verschillende manieren. Een van deze manieren is via het het Wijzer Werven traject.  
Andere ondernemerschapsprogramma’s van het ministerie van OCW:
•    Geefwet en geefcampagne ( www.daargeefjeom.nl )
•    Cultuur Ondernemen ( www.cultuur-ondernemen.nl)
•    Leiderschaps-programma ( www.leiderschapincultuur.nl )

 

Partners