Jacqueline Hamelink over wat Werven Werven haar bracht

11.01.2018

2018-01-11

Wijzer Werven begeleidt ook makers, zowel individueel als in collectieve trajecten.Jacqueline Hamelink, oprichtster van Stichting Sounding Bodies vertelt wat deelname aan het Wijzer Werven programma heeft opgeleverd voor haar als individuele maker van multidisciplinaire voorstellingen.
De belangrijkste motivatie van Sounding Bodies om deel te nemen aan Wijzer Werven was de wens om als organisatie te professionaliseren. Sounding Bodies is synoniem met Jacqueline Hamelink als individu. Het Wijzer Werven programma voor Sounding Bodies werd op maat afgestemd, rekening houdend met de zeer kleine organisatie en de beschikbare tijd en capaciteit.
Jacqueline was zeer blij met de persoonlijke aanpak en de hulp die ze heeft gekregen bij het versterken van haar ondernemerschap. Een van de vraagstukken was wat er nodig is om Sounding Bodies in de komende jaren te ontwikkelen en hoe dit te financieren. In de individuele coaching is Sounding Bodies o.a. geholpen met de projectaanvraag voor impulsgelden bij BKKC.
"Deelname aan Wijzer Werven heeft enorm veel zelfvertrouwen gegeven”, vertelt Jacqueline, “en we hebben nu een gerichte fondsenwerving strategie” Met de toekenning van de aanvraag voor impulsgelden door BKKC kan Sounding Bodies de komende jaren zich verder profileren en professionaliseren.

Tip van Jacqueline voor kleine organisaties: wees bereid tijd te steken in het professionaliseren van je organisatie en betrek ook je bestuur erbij.
 Ook interesse? Neem gerust contact op met onze programmamanager Tanja de Jonge: tanja.dejonge@wijzerwerven.nl of 06-55170091.

238