29.08.2017

Jeroen Branderhorst is bij de BankGiro Loterij verantwoordelijk voor het selecteren van aanvragen. Wij spraken Jeroen over hoe de BankGiro Loterij zich positioneert te midden van andere goededoelenloterijen en fondsen en over wat een aanvraag bij de BankGiro Loterij kansrijk maakt.

08.12.2016

Hoe schrijf je een goede evaluatie van je project en hoe bereid je dit voor? Waarmee moet je al aan de voorkant rekening houden om na afloop van een project te evalueren? Vele factoren bepalen hoe je je organisatie en financiers tevreden stelt. Lees het in dit artikel!

26.10.2016

Voor het bouwen van een nieuwe bezoekersbeleving is Unesco Werelderfgoed Kinderdijk gestapt in de wereld van sponsor- en fondsenwerving. Een succesvolle stap, mede door de ‘vliegende start’ die ze hebben gemaakt met aanvragen bij vermogensfondsen. We spraken met Maarten Mesman van VSBfonds over succesfactoren voor een goede fondsaanvraag.

11.12.2015

Om in aanmerking te komen voor een structurele of eenmalige bijdrage van een vermogensfonds, stichting of loterij moet er veel werk verricht worden. Je hebt te maken met een complexe en tijdrovende aanvraagprocedure. In dit artikel zetten we alle succesfactoren op een rijtje.

 

 

 

 

11.12.2015

Het projectplan vormt de kern van een fondsaanvraag. In het plan worden alle facetten van het project besproken, zodat het fonds na het lezen ervan precies weet wat het project inhoudt. Voor iedere fondsaanvraag wordt een projectplan op maat geschreven, maar een aantal gedeeltes kunnen voor alle aanvragen gebruikt worden. Met behulp van onderstaande uitleg helpen we je op weg om een goed projectplan te schrijven.

28.11.2014

Om diverse redenen geven particulieren vanuit een fonds op naam. Lees in deze module waarom Jaap Timmermans voor een fonds op naam koos.